Over GB Betonrenovatie

Over ons

GB Betonrenovatie is genoemd naar oprichter Geert Bakker. Geert heeft ruim 25 jaar ervaring in betonrenovatie en kunststofvloeren. Ogenschijnlijk lijken dit twee uiteenlopende branches, maar in beide vakgebieden is de kennis van ondergronden en oppervlakken essentieel om kwalitatief goed werk te kunnen leveren. Wij werken met korte lijnen, zodat wij snel met u kunnen communiceren. Bij een melding van betonschade inspecteren wij het probleem vakkundig, waarna wij vaststellen wat de beste methode is om de schade te herstellen. Na het herstel is het soms noodzakelijk dat GB Betonrenovatie een saus- of coatinglaag aanbrengt om het beton nog beter geschikt te maken voor het uiteindelijke doel.

 

GB Betonrenovatie in een notendop

 • Opgericht door Geert Bakker
 • Specialist in betonrenovatie, kunststofvloeren, coatings en kelderafdichting
 • Ruim 25 jaar ervaring in schilderwerk en betonrenovatie
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Grondige schade-inspectie, advies en uitvoering
 • Erkend leerbedrijf voor betonhersteller
 • Gevestigd in Broeksterwald, Friesland
 • VCA-gecertificeerd en werkzaam door heel Nederland

 

Kennis doorgeven als erkend leerbedrijf

GB Betonrenovatie is specialist in betonrenovatie, kelderafdichting en het aanbrengen van kunststofvloeren en coatings. In Nederland zijn weinig betonherstellers. Wij vinden het belangrijk dat meer mensen worden opgeleid voor dit vak en daarom zijn wij tevens erkend leerbedrijf. Geert Bakker is leermeester in het vak van betonhersteller en geeft op die manier de fijne kneepjes van het vak graag door. GB Betonrenovatie is gevestigd in Broeksterwald, Friesland. Wij zijn VCA-gecertificeerd en werken door heel Nederland. Interesse in een leerwerkplek of wilt u meer informatie over GB Betonrenovatie? Bel vrijblijvend met Geert Bakker.

 • Advies op maat
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteitsgarantie
 • Jarenlange ervaring
vca-logo

Contactgegevens

Top <h4>gbbetonrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/onze-diensten/">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/betonreparatie/">Betonreparatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kunststofvloeren/">Kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/coatings/">Coatings</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kelderafdichting/">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/over-gb-betonrenovatie/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/">Gietvloeren en kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/groningen/">GB Betonrenovatie legt ook gietvloeren in omgeving Bolsward</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drenthe/">Duurzame gietvloeren van GB Betonrenovatie omgeving Dokkum</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drachten/">GB Betonrenovatie voor uw gietvloer in omgeving Drachten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/friesland/">Gietvloeren en kunststofvloeren van GB Betonrenovatie uit Friesland</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/harlingen/">GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/heerenveen/">Ook Heerenveen kiest voor gietvloeren van GB Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/joure/">GB Betonrenovatie legt ook in Joure oersterke gietvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/leeuwarden/">Gietvloeren van GB Betonrenovatie - ook in de regio Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/sneek/">GB Betonrenovatie: professionele gietvloeren in omgeving Sneek </a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/wolvega/">GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.</a></li> </ul>