Kelderafdichting door GB Betonrenovatie

Kelderafdichting

Een lekkage of een lekkende doorvoer in uw kelder is een vervelend probleem. GB Betonreparatie uit Broeksterwald (Friesland) lost dit graag voor u op. Wij onderzoeken wat de oorzaak van de lekkage is en bepalen daarna wat de beste behandelmethode is. Soms is er sprake van betonschade. Wij kunnen dit vakkundig repareren. Het kan zijn dat het nodig om (een deel van) de kelder hierna van een sauslaag te voorzien. GB Betonrenovatie kan het schilderen ook voor u verzorgen.

 

GB Betonrenovatie repareert kelders

  • Kelderafdichting om lekkage tegen te gaan
  • Lekkende doorvoeren
  • Expert in betonreparatie in kelders
  • Werkzaam door heel Nederland

 

Kokers in kelders afdichten

Leidingen worden soms via kelders naar buiten geleid. Nieuw aangelegde doorvoeren kunnen lekken wanneer ze niet optimaal zijn afgedicht. Gedurende de levensduur kunnen bestaande doorvoeren eveneens vocht doorlaten. GB Betonrenovatie kan de doorvoeren dusdanig afwerken dat ze niet meer lekken door de ruimte rond de koker met beton te herstellen. Wanneer het nodig is, kunnen wij de wand sauzen om het geheel weer een strak uiterlijk te geven. GB Betonrenovatie verzorgt kelderafdichting door heel Nederland. Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak.

  • Advies op maat
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteitsgarantie
  • Jarenlange ervaring
vca-logo

Contactgegevens

Top <h4>gbbetonrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/onze-diensten/">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/betonreparatie/">Betonreparatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kunststofvloeren/">Kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/coatings/">Coatings</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kelderafdichting/">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/over-gb-betonrenovatie/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/">Gietvloeren en kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/groningen/">GB Betonrenovatie legt ook gietvloeren in omgeving Bolsward</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drenthe/">Duurzame gietvloeren van GB Betonrenovatie omgeving Dokkum</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drachten/">GB Betonrenovatie voor uw gietvloer in omgeving Drachten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/friesland/">Gietvloeren en kunststofvloeren van GB Betonrenovatie uit Friesland</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/harlingen/">GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/heerenveen/">Ook Heerenveen kiest voor gietvloeren van GB Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/joure/">GB Betonrenovatie legt ook in Joure oersterke gietvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/leeuwarden/">Gietvloeren van GB Betonrenovatie - ook in de regio Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/sneek/">GB Betonrenovatie: professionele gietvloeren in omgeving Sneek </a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/wolvega/">GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.</a></li> </ul>