Gietvloeren en kunststofvloeren

GB Betonrenovatie is expert in giet- en kunststofvloeren

Gietvloeren worden veel gebruikt in de industrie en vinden ook steeds meer hun weg naar de particuliere markt. Dat is ook niet verwonderlijk, want de eigenschappen van gietvloeren maken ze uitermate geschikt voor zwaar gebruik in het bedrijfsleven en voor decoratieve en praktische toepassingen in woningen. Gietvloeren worden, de naam zegt het al, gegoten. Gietvloeren kunnen van beton of van kunststof zijn. Een kunststofvloer is vloeistof-ondoorlatend en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, maar ook voor productieruimten in bedrijven. GB Betonrenovatie uit Friesland is specialist in het leggen van gietvloeren door heel Nederland.

 

Kunststofvloeren zijn sterk en vloeistofdicht

Behalve vochtbestendig zijn kunststofvloeren bestand tegen zuren, zouten en chemicaliën. Ze zijn bovendien gemakkelijk schoon te houden en daardoor ook heel geschikt voor ruimtes waarin hygiëne een belangrijke rol speelt. GB Betonrenovatie legt giet- en kunststofvloeren bijvoorbeeld in garages, fabrieken, ziekenhuizen, laboratoria en in woonkamers, hallen, keukens en op balkons en terrassen. Grote voordelen van gietvloeren zijn dat ze zwaar te belasten zijn en na het leggen snel weer in gebruik kunnen worden genomen. Vooral in bedrijven is dat een pre.

 

Gietvloeren met decoratieve toepassingen voor particulier en industrie

Een gietvloer is in vele kleuren en dessins te leggen. GB Betonrenovatie laat u graag allerlei voorbeelden zien. U kunt ervoor kiezen om een bepaald dessin in uw vloer te verwerken, bijvoorbeeld een patroon dat past bij uw gordijnen of meubelbekleding. Voor bedrijven is het mogelijk om hun logo en/of huisstijlkleuren terug te laten komen in de gietvloer. Op deze manier kunnen zij hun image zelfs laten reflecteren in hun bedrijfspand.

Een gietvloer kunnen we voor u afwerken met een antislip-laag. Vooral in natte en gladde ruimtes is dit een praktische oplossing om uitglijden te voorkomen.

 

GB Betonrenovatie is VCA-gecertificeerd

GB Betonrenovatie is expert in gietvloeren en in de renovatie en reparatie ervan. Heeft uw bestaande gietvloer wat schade opgelopen, dan herstellen wij dit graag voor u. Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat wij veilig, gezond en duurzaam werken hoog in het vaandel hebben staan. Neem gerust contact met ons op voor informatie, een offerte of een afspraak over gietvloeren.

 

Top <h4>gbbetonrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/onze-diensten/">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/betonreparatie/">Betonreparatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kunststofvloeren/">Kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/coatings/">Coatings</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kelderafdichting/">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/over-gb-betonrenovatie/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/">Gietvloeren en kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/groningen/">GB Betonrenovatie legt ook gietvloeren in omgeving Bolsward</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drenthe/">Duurzame gietvloeren van GB Betonrenovatie omgeving Dokkum</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drachten/">GB Betonrenovatie voor uw gietvloer in omgeving Drachten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/friesland/">Gietvloeren en kunststofvloeren van GB Betonrenovatie uit Friesland</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/harlingen/">GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/heerenveen/">Ook Heerenveen kiest voor gietvloeren van GB Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/joure/">GB Betonrenovatie legt ook in Joure oersterke gietvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/leeuwarden/">Gietvloeren van GB Betonrenovatie - ook in de regio Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/sneek/">GB Betonrenovatie: professionele gietvloeren in omgeving Sneek </a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/wolvega/">GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.</a></li> </ul>