GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen

Heeft u weleens overwogen om een gietvloer in uw woning of bedrijf te laten leggen? GB Betonrenovatie uit Broeksterwald in Friesland, 50 kilometer van Harlingen, is expert in het leggen van gietvloeren van beton en kunststof. Gietvloeren zijn oersterk, bestand tegen vocht en gemakkelijk te reinigen. Daardoor zijn ze geschikt voor uiteenlopende doeleinden voor particulier en industrie. Bij bedrijven kunt u denken aan bedrijfshallen, restaurantkeukens, productieruimtes, garages, kapsalons en kantoren. In woonsituaties worden gietvloeren veel toegepast in de natte ruimtes, zoals badkamer, toilet, keuken en op terras en balkon. Maar ook in uw hal of woonkamer staat een gietvloer prachtig.

 

Gietvloeren zijn vloeistofdicht en praktisch

Gietvloeren hebben veel praktische eigenschappen. Met een gietvloer kunnen wij bijvoorbeeld hoogteverschillen in de ondervloeren opheffen. Verder zijn gietvloeren vloeistofdicht en bestand tegen zouten, zuren, vocht en chemicaliën. Deze vloeren danken hun naam aan de legmethode. De vloer is vloeibaar op het moment van leggen en wordt dus als het ware gegoten. U heeft vast weleens gezien hoe beton wordt gestort. Gietvloeren zijn van beton of kunststof. In beide gevallen is de manier van leggen vergelijkbaar. Kunststofvloeren zijn van epoxy of polyurethaan en zijn volledig vloeistofdicht. Voor meer grip kan GB Betonrenovatie de vloer afwerken met een antislip-laag. Een groot voordeel van gietvloeren is dat ze snel weer belastbaar zijn. Vooral voor de industrie is dit een grote pre.

 

GB Betonrenovatie geeft kleur aan uw gietvloer

Een gietvloer is niet alleen enorm praktisch, maar het voegt ook iets toe aan de ruimte. U kunt namelijk kiezen uit een scala aan kleuren. Bovendien kan GB Betonrenovatie dessins aanbrengen. Regelmatig verwerken wij het logo en de huisstijlkleuren in vloeren van bedrijven en sportverenigingen. Daarmee geven zij hun gebouw extra cachet. Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien.

 

Ook voor zwaar gebruik in Harlingen

Het mooie van gietvloeren is dat ze oersterk zijn. Dat maakt ze geschikt voor toepassing in woningen, maar ook voor zwaar gebruik in bedrijf en industrie.

Heeft uw huidige betonnen of kunststofvloer een beschadiging? GB Betonrenovatie, onze naam zegt het al, verhelpt de schade vakkundig. Ook goed om te weten: wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat veilig, gezond en duurzaam werken bij ons de standaard is. Neem gerust contact op voor een offerte of om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Top <h4>gbbetonrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/onze-diensten/">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/betonreparatie/">Betonreparatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kunststofvloeren/">Kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/coatings/">Coatings</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kelderafdichting/">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/over-gb-betonrenovatie/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/">Gietvloeren en kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/groningen/">GB Betonrenovatie legt ook gietvloeren in omgeving Bolsward</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drenthe/">Duurzame gietvloeren van GB Betonrenovatie omgeving Dokkum</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drachten/">GB Betonrenovatie voor uw gietvloer in omgeving Drachten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/friesland/">Gietvloeren en kunststofvloeren van GB Betonrenovatie uit Friesland</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/harlingen/">GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/heerenveen/">Ook Heerenveen kiest voor gietvloeren van GB Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/joure/">GB Betonrenovatie legt ook in Joure oersterke gietvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/leeuwarden/">Gietvloeren van GB Betonrenovatie - ook in de regio Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/sneek/">GB Betonrenovatie: professionele gietvloeren in omgeving Sneek </a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/wolvega/">GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.</a></li> </ul>