GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.

Duurzaam, mooi en praktisch, dat zijn de gietvloeren die GB Betonrenovatie uit Friesland legt. Een gietvloer is als het ware een gegoten vloer en kan van beton of van kunststof zijn. Een kunststofvloer is van epoxy of polyurethaan en is vloeistofdicht. Gietvloeren zijn praktisch en veelzijdig en worden zowel professioneel gebruikt binnen bedrijven en de industrie als in interieurs van woningen. GB Betonrenovatie werkt door heel Nederland, dus ook in Wolvega en omgeving. Wij zijn gevestigd in Broeksterwald en zijn VCA-gecertificeerd. We hechten veel waarde aan veilig, gezond en duurzaam werken.

 

Oersterke vloeren voor particulier én zakelijk gebruik

Gietvloeren hebben veel positieve eigenschappen. Zoals gezegd zijn ze vloeistofdicht en kunnen daardoor tegen vocht. Ook zijn ze bestand tegen zouten, zuren en chemicaliën. Gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn daardoor bij uitstek geschikt in ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt. In bedrijfsleven en industrie legt GB Betonrenovatie bijvoorbeeld gietvloeren in horecakeukens, laboratoria, ziekenhuizen, bedrijfshallen en fabrieken. Met een gietvloer kunnen wij bovendien oneffenheden en hoogteverschillen in de ondervloer opheffen. En niet onbelangrijk: gietvloeren zijn snel weer belastbaar. Belangrijk voor bedrijven waar tijd geld is. Kies dus voor zo’n praktische en oersterke gietvloer. Wij leggen ‘m graag voor u.

 

GB Betonrenovatie maakt van giet- en kunststofvloeren eyecatchers

Wie bij een gietvloer aan een grijze betonnen vloer denkt, heeft nog geen contact gehad met GB Betonrenovatie. Een gietvloer kan van beton of van kunststof worden gemaakt. Naast gietvloeren van beton kunt u kiezen voor een vloer van epoxy of polyurethaan, allemaal in een scala aan kleuren. Het is bovendien mogelijk om dessins in de vloer aan te brengen. Menig bedrijf of sportclub heeft het logo in de gietvloer laten verwerken, waarmee deze een mooie eyecatcher vormt in de hal of kantine.

 

Ook voor vloerrenovaties in Wolvega en omstreken

Gietvloeren zijn oersterk en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen zwaar gebruik en zijn daarom erg geliefd bij bedrijven. GB Betonrenovatie kan een gietvloer afwerken met een antislip-laag. Dit is bijvoorbeeld handig in gladde of natte ruimtes, zoals keukens, badkamers en toiletten, maar ook in fabriekshallen.

Naast het leggen van gietvloeren zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en repareren ervan. Heeft uw vloer kleine of grote schade opgelopen, dan komen wij graag langs om dit te verhelpen. Neem gerust contact op voor een afspraak of meer informatie. Ons werkgebied is heel Nederland, dus ook voor een gietvloer in Wolvega komen wij graag naar u toe.

Top <h4>gbbetonrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/onze-diensten/">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/betonreparatie/">Betonreparatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kunststofvloeren/">Kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/coatings/">Coatings</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kelderafdichting/">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/over-gb-betonrenovatie/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/">Gietvloeren en kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/groningen/">GB Betonrenovatie legt ook gietvloeren in omgeving Bolsward</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drenthe/">Duurzame gietvloeren van GB Betonrenovatie omgeving Dokkum</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drachten/">GB Betonrenovatie voor uw gietvloer in omgeving Drachten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/friesland/">Gietvloeren en kunststofvloeren van GB Betonrenovatie uit Friesland</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/harlingen/">GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/heerenveen/">Ook Heerenveen kiest voor gietvloeren van GB Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/joure/">GB Betonrenovatie legt ook in Joure oersterke gietvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/leeuwarden/">Gietvloeren van GB Betonrenovatie - ook in de regio Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/sneek/">GB Betonrenovatie: professionele gietvloeren in omgeving Sneek </a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/wolvega/">GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.</a></li> </ul>