Coatings door GB Betonrenovatie

Coatings

In steeds meer situaties willen zakelijke en particuliere opdrachtgevers van GB Betonrenovatie een coating als afwerking. Vloeistofdichte coatings zijn zeer geschikt voor bassins, zwembaden en badruimtes met een betonnen ondergrond. Ook in garages en schuren passen we coatings toe. Een vloeistofdichte deklaag zorgt er daarbij voor dat er schoon kan worden gewerkt. Bovendien verlengt de coating de levensduur van de ondergrond. Als het nodig is, repareren wij betonschade, verwijderen oude coatinglagen en brengen nieuwe aan. Onze kennis van de materialen en hun eigenschappen, de droogtijd en verwerkingswijze is hierbij essentieel.

 

Veelzijdige toepassing van coatings

 • Voor zakelijke en particuliere doeleinden
 • Vloeistof dicht voor bassins, zwembaden, sanitaire ruimtes en keukens
 • Vloeistofdicht voor garages, schuren
 • Sterke en goed reinigbare coatings voor voedselverwerkende industrie
 • Vocht- en zuurresistente coatings voor in veestallen
 • Vloeistofdichte coatings voor waterbassins
 • GB Betonrenovatie past coatings toe door heel Nederland

 

GB Betonrenovatie voor coatings in dierenverblijven

Dierenverblijven met beton als basis zijn onderhevig aan slijtage. De zuren in het speeksel en de uitwerpselen van de dieren tasten het beton aan. Met coatings verhelpt GB Betonrenovatie dit probleem. In veehouderijen brengen wij bijvoorbeeld coatings aan over de voerpaden, in het tanklokaal, de melkput, de hygiënesluis en de mestsilo’s. Ook hebben wij veel ervaring met het onderhoud van waterbassins waar bijvoorbeeld zeehonden en andere waterdieren in leven. Bel Geert Bakker gerust voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn inzetbaar door heel Nederland.

 • Advies op maat
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteitsgarantie
 • Jarenlange ervaring
vca-logo

Contactgegevens

Top <h4>gbbetonrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/onze-diensten/">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/betonreparatie/">Betonreparatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kunststofvloeren/">Kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/coatings/">Coatings</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/kelderafdichting/">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/over-gb-betonrenovatie/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/">Gietvloeren en kunststofvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/groningen/">GB Betonrenovatie legt ook gietvloeren in omgeving Bolsward</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drenthe/">Duurzame gietvloeren van GB Betonrenovatie omgeving Dokkum</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/drachten/">GB Betonrenovatie voor uw gietvloer in omgeving Drachten</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/friesland/">Gietvloeren en kunststofvloeren van GB Betonrenovatie uit Friesland</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/harlingen/">GB Betonrenovatie: oersterke gietvloeren in Harlingen</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/heerenveen/">Ook Heerenveen kiest voor gietvloeren van GB Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/joure/">GB Betonrenovatie legt ook in Joure oersterke gietvloeren</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/leeuwarden/">Gietvloeren van GB Betonrenovatie - ook in de regio Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/sneek/">GB Betonrenovatie: professionele gietvloeren in omgeving Sneek </a></li> <li><a href="https://www.gbbetonrenovatie.nl/gietvloer-en-kunststofvloer/wolvega/">GB Betonrenovatie legt vakkundig gietvloeren in Wolvega e.o.</a></li> </ul>